søndag den 15. maj 2011

Så småt i gang

Efter at have læst Camillas indlæg om skabeloner på frysepapir, er jeg så småt gået i gang med at optegne de forskellige blokkes skabeloner på frysepapir og klippe dem ud. Jeg går i øjeblikket med en opereret hånd og kan ikke sy i hånden, men tegne og klippe lidt kan jeg da. Så er noget af det store forarbejde jo lavet. Har ikke nogen planer om hvornår jeg begynder at sy det.

5 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud. Lyder som en god idé med at starte på forarbejdet. Det kan godt virke lidt overvældende med alt det forarbejde, men jeg fandt ud af, at hvis jeg delte det op i små bidder, så går det stille frem af.

  SvarSlet
 3. Det er dejligt at komme igang Jette, men der er skam mange andre gode metoder end frysepapir. Frysepapir kan desuden bruges på flere måder end UNDER applikationsdelene. Jeg er med mine forsøg nået frem til at jeg ikke skal bruge blot én men flere applikationsmetoder. Jeg skal nok vise dem frem, men skal nok lige på den anden side af maj, før jeg har tid og overskud her umiddelbart før min butiksflytning.

  SvarSlet
 4. Uha, det ser godt ud at få startet i det små. Jeg glæder mig til at se, hvordan det skrider frem (som hånden kommer i gang igen) og blive indpireret, til jeg selv skal starte på min quilt på anden side af sommerferien.

  SvarSlet
 5. Well done Jette! I also cut all the freezer paper templates before I start cutting up fabrics. Much easier that way. I then iron on the templates onto the fabric and cut the shapes roughtly and bag them. I tend to do all the preparation before I start sewing! Kim McL

  SvarSlet