torsdag den 6. oktober 2011

Roseville Album - min første blok


Jeg kan ikke huske, hvordan jeg første gang stiftede kontakt med Kim Mcleans herlige quilts med applikationer, men da jeg så Roseville Album, blev jeg vildt forelsket i det og måtte sy det, selv om jeg aldrig har applikeret før.

Inden jeg gik i gang havde jeg mine betænkeligheder, 92" x 92" er et meget stort tæppe, og da det er mest velegnet til at hænge op, måtte jeg se mig om for at finde en væg i huset, hvor det kan hænge. Hvis vores udbygningsplaner bliver til noget, så får jeg en væg, der er stor nok! :-)

Endvidere skulle jeg også lige have indkøbt diverse remediger til brug for projektet, ministrygejern, frysepapir, tråd, nåle, strygestivelse osv... Endvidere har jeg studeret diverse hjemmesider for at finde for og imod diverse applikationsteknikker og materialevalg ... ikke mindst har jeg haft en omfattende korrespondance med Camilla pr. e-mail. Tak Camilla for din store tålmodighed...

Her er så min første blok, mit allerførste applikationsprojekt ... !

6 kommentarer:

 1. Beautiful job, well done. Like all your fussy cuts with the fabric....

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot din første blok, flotte valg du har gjort til frugterne,fuglene og skålen.

  SvarSlet
 3. Sikke flot dín første blok er blevet. Tillykke med et veludført arbejde. Og tillykke med dit første indlæg :)

  SvarSlet
 4. den er bare super flot. Godt gået.

  SvarSlet
 5. det er bare så smukt. Jeg er blevet så inspireret, at jeg har købt materialerne og får dem, når jeg besøger mine drenge i USA, kan næsten ikke vente!!!

  SvarSlet