onsdag den 11. maj 2011

Fremskridt

Jeg har tegnet og klippet skabeloner til de 24 midterblokke ud i frysepapir.Så fandt jeg det rette stof og klippede det ud og fik det lagt pænt i små poser.Min stryge station, hvor jeg stryger Spray Starch på for at bukke sømrummet ind.


Det tager mig ca 1-1½ time pr. blok at gøre færdig.
Det er virkelig noget der sætter min tålmodighed på prøve.
Men resultatet bliver så også pænt.6 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud! Jeg kan ikke lade være at tænke på om, at et rejsestrygejern/ministrygejern og en god kontorstol ikke ville gøre arbejdet noget mere behageligt?! Jeg syntes, det der nulleri er noget nemmere, når jeg kommer tæt på delene.

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud Camilla ... og du har da vist i den grad fået "hul på bylden" ;-)
  Jeg var faktisk også ret chokkeret over, hvor lang tid man bruger på forberedelserne før man overhovedet kan komme igang med at sy, men jeg tror det er besværet værd i sidste ende.

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig spændende ud. Det må være dejligt at komme i gang. Hvor kan man købe Spray Starch? Det ser ud til at gøre ombukningen lidt lettere.

  SvarSlet
 4. Jette - Helene Juul forhandler Starch, og ja det gør det meget nemmere.
  Det er skønt at komme igang. Glæder mig til at se når i andre går igang.

  SvarSlet
 5. Camilla, I hope you can translate this. I enjoyed your photos.... I do EXACTLY the SAME preparation and you. Starch doesn't give me the results I want like freezer paper on top. Do you make an overlay too? I use clear plastic as my overlay.

  Thank you for sharing!

  SvarSlet
 6. deb - Funny that we both do the same preparation. no I doesn't use an overlay. I use a chalk pencil and draw on the background fabric.
  I thought of using and overlay though.

  SvarSlet