søndag den 1. maj 2011

Testing testing testing ...

Uha da vi er stille ... men det forholder sig nok således for os alle, at vi egentlig ikke er gået i gang med vores Kim McLean projekter, men måske "kun" har indkøbt mønstre og/eller stof og ligesom skal tage tilløb til at gå igang? Uanset hvilket af hendes mønstre man har valgt, så er det i allefald noget af en mundfuld, ikke sandt?

På den sidste dag i Påsken sprang jeg ud i det ... fuldstændig ufornuftigt, for jeg BURDE have lavet noget andet i stedet for at begynde et NYT projekt, men nu måtte jeg altså igang. Jeg har altså startet de første FORSIGTIGE skridt på mit Lollipop Trees tæppe ... ved at lave en testblok, hvor jeg vil afprøve forskellige teknikker for at se, hvilke jeg vil bruge på mit tæppe. Denne testblok skal altså ikke bruges i det endelig tæppe, men har jo en fin størrelse, så den evt. kan bruges som en pude.

Her ser I mine stoffer til testblokken/puden og skabeloner tegnet op på skabelonplast. Stofferne er fortrinsvis Amy Butler stoffer, et enkelt kaffe-print og andre Rowan prints som f.eks. en Liberty. Bunden er en stribet tone-i-tone beige fra STOF A/S basis serie. Jeg tror det bliver meget godt. Jeg har valgt blok nr. 11 til min testblok, da det var én af de mere "simple" med ikke så mange dele.

Når jeg er kommet lidt længere skal jeg nok dele mine erfaringer med jer. Jeg har lavet en del i applikation før ... men aldrig sådan et stort projekt ... og jeg må da også indrømme, at da jeg havde brugt 3 timer på bare at finde de rigtige stoffer til min TESTBLOK, tegne skabeloner op og klippe delene ud til 1 ENKELT BLOK strejfede tanken mig da om det mon var realistisk for én med min begrænsede tid at få syet et tæppe med 16 forskellige blokke!?!?! ;-)

6 kommentarer:

 1. Jeg tror du har ret i hvorfor her er lidt stille. Men Rom blev jo ikke bygget på en dag, sådan er det vel også med en ny blog tænker jeg.

  Det ser meget spændende ud det du har gang i med en testblok. Lækre stoffer du har valgt.

  Må jeg spørge hvordan du fik tegnet mønstret over på Skabelonplast ? Har du klippet i det store originale mønster, eller brugt en lyskasse, eller hvordan har du håndteret det ?

  SvarSlet
 2. Hov jeg glemte helt at skrive, at selvfølgelig kan du lave 16 blokke!! Det skal vel ikke være en marathon, men laves i dit eget tempo, hvor processen stadig er en fornøjelse

  SvarSlet
 3. Hej Camilla. Jeg har tegnet på skabelonplast med en permanent pen (ligesom man bruger på CD'ere eller DVD'ere). Jeg har ikke klippet i mit mønster. Jeg overvejede det, men nænnede det ikke. Lyskasse behøver man ikke (jeg har dog én), man kan nemt klare sig med et vindue. Jeg skal nok afsløre alle mine "hemmeligheder" udi applikationens kunst snarest ;-)

  SvarSlet
 4. Nej fornuftigt kan det nok ikke kaldes... men det ser skønt ud!

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig spændende ud. Glæder mig til at se og høre mere. Ja det er jo lige det med at tage springet og komme i gang.

  SvarSlet
 6. Wow Ladies, this is an honour indeed! I can't believe it! It is sooo exciting that my designs are being done in Denmark. I just wish I can understand Danish, is there a button where one can have it translated into English?
  I hope you are all having fun making the quilts.
  I'll keep checking your blogsite and hope to see lots of photos! Cheers, Kim McLean

  SvarSlet